Neljä syytä, miksi A-Vita Hydra+ tekee hyvää nenällesi

Kuivan nenän aiheuttajat ovat monelle tuttuja. Talvella kylmän ilman suorastaan tuntee rusikoivan limakalvoja, ja sisätiloissa lämmitys kuivattaa hengitysilmaa entisestään. Keväällä nenää taas kiusaavat ilmastointi, siitepöly, katupöly ja erilaiset hengitysilman epäpuhtaudet.

Moni hakee apua kuiviin limakalvoihin tukkoisen nenän ja allergisen nuhan hoitoon käytetyistä lääkkeistä ja kortisoninenäsuihkeista. Ne voivat kuitenkin kuivattaa nenää entisestään.

Markkinoilla on ainutlaatuinen nenäterveyden ylläpitäjä. Keuhkosairauksien ja allergologian erikoislääkäri Klaus Tamminen kertoo, miksi A-Vita Hydra+ -nenäsuihke on tehokasta hoitoa nenällesi.

1) Se on ainoa hyaluronihappoa sisältävä nenänhoitotuote

A-Vita Hydra + -suihkeen uniikki ainesosa on hyaluronihappo, luonnollinen limakalvoja kosteuttava aine. Kosteuttamisen lisäksi se rauhoittaa tulehduksen aiheuttamaa limakalvojen ärsytystä ja hillitsee nenäoireita. Hyaluronihappo vähentää myös limakalvon turvotusta ja tulehdussolujen määrää.

2) Siinä on neljää tasapainoittavaa vitamiinia

A-Vita Hydra+ sisältää monipuolisesti limakalvojen aineenvaihduntaa edesauttavia vitamiineja: dekspantenolia, A- ja E-vitamiinia sekä biotiinia.
Ainutlaatuinen yhdistelmä voitelee ja kosteuttaa nenän limakalvot sekä pitää ne joustavina, edistäen samalla limakalvon pintakerroksen uusiutumista.

3) Suihkaus tavoittaa limakalvo-alueet myös ylähengitysteissä

A-Vita Hydra+ -suihkeen öljypohja on kevyt ja miellyttävä. Suihke leviää tasaisesti nenäonteloon eikä valu pois. Suihkaus tavoittaa tärkeitä limakalvo-alueita myös ylähengitysteissä.
A-Vita Hydra+ sopii jatkuvaan käyttöön. Kaksi päivittäistä suihkausta molempiin sieraimiin, ja nenä kiittää.

4) Toimii tukihoitona moneen vaivaan

A-Vita Hydra+ sopii tukihoitona tavalliseen flunssan aiheuttamaan nuhaan, allergiseen nuhaan sekä poskiontelotulehduksiin. Lisäksi se sopii esimerkiksi lääkenuhan hoitoon, jota tukkoisen nenän hoitoon käyttävien sumutteiden liiallinen käyttö voi aiheuttaa.

A-Vita Hydra+ saatavina apteekeista!